INCARCARE FREON

Incarcare freon auto

Recomandata a se efectua la fiecare 2 ani, si in mod necesar si ori de cate ori apar probleme, operatiunea de incarcare cu freon este deosebit de importanta pentru buna functionare a instalatiei de aer conditionat.

Auto Zone Bogdan S.R.L. dispune de personal calificat si un echipament profesional de ultima generatie pentru incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare auto. Te asteptam in sediul nostru din Str. Ritmului, Nr. 3 (vezi harta) pentru a beneficia de calitatea inalta a serviciilor pe care le oferim.

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, contacteaza-ne telefonic la numarul 0765.909.411 sau utilizeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu noi.

Alternativ, ne poti lasa un mesaj la adresa de email contact@foliiautoprofesionale.ro

Sfat: Pentru a preveni defectarea instalatiei de climatizare, respectiv pentru a mentine buna sa functionare, recomandam utilizarea acesteia in mod regulat!

Informatii aditionale

Aparat incarcare freon- Procesul in urma caruia are loc incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare este precedat intotdeauna de verificarea atenta a circuitului, indepartarea umiditatii si a eventualelor impuritati.

- Ulterior, prin utilizarea unui echipament special (foto), are loc vidarea instalatiei, respectiv incarcarea acesteia cu freon.

- Etapa finala presupune efectuarea unor teste specifice pentru a asigura functionarea instalatiei la parametri normali.

BRANDURI AUTO: