DESPRE AUTO ZONE BOGDAN S.R.L.

Totul la superlativ !

Atentia la detalii ne defineste

La Auto Zone Bogdan S.R.L. ne dedicam toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii auto de un inalt profesionalism, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Tineri, dar nu lipsiti de experienta, ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul auto. Montajul foliilor auto este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim. Suntem atenti la detalii si facem tot ceea ce stim mai bine pentru a multumi fiecare client care ne trece pragul.

Experienta si profesionalism

Profesionisti, dar cu simtul umorului

In beneficiul si spre satisfcatia completa a clientilor nostri aducem experienta celor peste 5 ani de activitate pe piata serviciilor auto din Bucuresti. De asemenea, standardele de calitate impuse inca de la infiintare ne permit sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru, prin echipamentele si dotarile de ultima generatie pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia. Serviciile noastre sunt apreciate atat in Bucuresti cat si pe plan national, clientii nostri fiind in egala masura atat persoane fizice cat si juridice.

 

Auto Zone Bogdan

Asigura protectie copilului tau !

Trusted by: Skin Cancer Foundation

Daca doresti sa oferi protectie maxima copilului tau, pastrand in acelasi timp stilul si eleganta cuvenita autoturismului tau, iti sugeram sa optezi cu incredere pentru folia auto LLumar. Foliile auto LLumar au meritul de a fi recunoscute de catre "Skin Cancer Foundation" drept cel mai eficient protector impotriva razelor UV. In acest sens, putem afirma cu tarie ca perdelutele cu ventuze pentru geamurile autoturismului tau nu sunt deloc potrivite daca le achizitionezi in scopul protectiei sau evitarii razelor solare. Prin alegerea foliei auto LLumar beneficiezi de siguranta, calitate si incredere in acelasi timp!

Contacteaza-ne

Poti efectua o programare chiar acum. Suna la numarul 0765.909.411 sau lasa-ne un mesaj.

BRANDURI AUTO: